Share with:


בשרי

אופן הכנה

עוף שלם
4 תפוח אדמה אדומים
4 גזרים
1בצל
כוס אורז

את האורז לשטוף ולסנן
ולבשל חצי בישול
ולתבל במלח.
כף שמן .כורכום
את העוף לנקות מבפנים
למלא באורז ולסגור
עם 2 קסמי שינים
את התפוח אדמה לקלף ולחצות ל 2
את הגזרים לקלף ולחתוך
את הבצל לחתוך
שמים את הירקות מסביב לעוף
בקערה לשים
רוטב סויה
רוטב טריאקי
קצת פילפל שחור
כף שמן.מלח.
כף פפריקה
רבע כוס מים
לערבב הכל יחד למרוח את העוף
ואת השאר על הירקות
200 מעלות כשעה
לכסות בנייר כסף
נכנס לפלטה הלילה

עוף ממולא
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים