Share with:


בשרי

אופן הכנה

6 כרעיים עוף
3 לימונים מקולפים ופרוסים
ראש שום מקולף וקצוץ
חבילה סלרי קצוץ גס
כף כורכום
כף כמון מלח ופלפל לתיבול לפי טעמכם.

אופן הכנה:
בסיר רחב מטגנים עד הזהבה את העוף.
מוציאים את העוף.
באותו שמן מטגנים את השום והסלרי.
ממש מעט שלא ישרף השום.
מוסיפים ליטר מים.
מתבלים עם כל התבלינים.
מוסיפים את הלימון
מוסיפים את העוף מכסים
מבשלים רבע שעה טועמים להשלים טעם.
מנמיכים את האש לעוד שעה.
בודקים שהכל מבושל.
בהצלחה 🌹🌹🌹

עוף בלימון שום וסלרי_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים