Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים:
בשר צלי מס 5 טרי
בצל
שום
עלי דפנה
רוטב טריאקי
תבלין גריל עוף
קובייה קנור צלי בשר.
מים
שמן
פלפל שחור
מלח
פפריקה אדומה
***פטריות טריות..להוסיף בגמר הבישול…
לצנן…לפרוס את הרולד ולהחזיר לסיר.

אופן ההכנה:
לצרוב היטב מכל הצדדים את הבשר עם מעט שמן…להוסיף את שאר החומרים (מלבד הפטריות) לבשל כשעה וחצי /עד בישול מלא.
בסיום להוסיף את הפטריות .
*** אפשר להוסיף תבלינים לפי טעמכם.
***אם הבשר קפוא ,רצוי לבשל בסיר לחץ..חלק מזמן הבישול.
בהצלחה!!🍄🧄🧅🍖🍗

צלי בשר בתוספת פטריות טריות🧅🍄🧄🍖🥩_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים