Share with:


חלבי

אופן הכנה

פשטידת תרד עם פטריות וגבינות

פשטידת תרד עם פטריות וגזר בתוספת גבינה צהובה וגבינה בולגרית מלוחה – ארוחת ערב טעימה במיוחד

תרד – 1 ק"ג
ביצים – 4 Large, טרופות.
מלח – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פלפל שחור – 1/3 כפית שטוחה, לפי הטעם.
קמח לבן – כף שטוחה
אבקת מרק בטעם עוף – כף שטוחה , אבקת מרק פרווה.
שום – 2 שיניים, כתושות.
פתיתי גבינה צהובה – 1/2 שקית
בולגרית 5% שומן – 50 גרם, או כל גבינה מלוחה אחרת.
שמן זית – כף לשימון התבנית.
גזר – יחידה בינונית ללא קליפה מגורד בפומפייה.
פטריות – 7 גדלים ממוצעים
שמן זית – כף לטיפטוף מעל הפטריות.
פתיתי גבינה צהובה – 20 גרם, לפיזור מעל המנה המוכנה.

תבנית מלבנית לאפייה

פשטידת תרד עם פטריות וגבינות

הכנה:
1. לשטוף את התרד ולחתוך עם היד לחתיכות.
2. בקערה לטרוף את הביצים, להוסיף את המלח, הפלפל השחור, הקמח, אבקת המרק, השום והגבינות, ולערבב את כל החומרים יחד עם התרד.
3. בתבנית מלבנית למרוח כף שמן זית ולשפוך אליה את התערובת.
4. לגרד את הגזר ולשים מעל התערובת בתבנית.
5. לסדר את הפטריות מעל, לפזר כ- 20 גבינה צהובה ולטפטף את כף שמן הזית מעל הפטריות.
6. לאפות כ- 40 דקות בתנור בחום של 180 מעלות. בהגשה לפזר קצת גבינה צהובה מגורדת.
בתיאבון (:

פשטידת תרד עם פטריות וגבינות
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים