Share with:


חלבי

אופן הכנה

1 בצל קצוץ
1 קופסה של פטריות חתוכות
1 אשל או שמנת
1 כף מרק פטריות
3 ביצים
3 כפות קמח
מלח, פלפל

אופן ההכנה
לטגן את הבצל מעט, להוסיף את הפטריות, מלח ופלפל
ולטגן עוד כמה דקות
בקערה נפרדת לערבב קמח, אשל, מיונז, ביצים, מרק פטריות
כשתערובת הבצל והפטריות מתקררים מעט, יש להוסיף אותם לבלילה לשפוך עד שליש גובה התבנית כי הן תופחות מעט
לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות כ-30 דקות עד שהמאפה מזהיב
זו הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/?fref=ts
זה הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry?pnref=story

פשטידות אישיות
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים