Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים לפירה :

4 תפוחי אדמה בינוני מבושל ומעוך לפירה
1/2 צרור פטרוזיליה
2 שיני שום
2 גבעולי בצל ירוק
1/2 פלפל ירוק חריף
3 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
3 ביצים טרופות

טוחנים את הפטרוזיליה, הבצל ירוק, השום החריף והשמן יחד, מערבבים עם הפירה
מוסיפים את הביצים, המלח והפלפל שלור מערבבים לתערובת הומוגנית

כבדי עוף :

600 גרם כבדי עוף נקי ומוכשר
1/2 כוס יין אדום
2 כפות רוטב בלסמי
2 כפות רוטב סויה
כף סוכר חום

מערבבים את היין, הסויה, הבלסמי והסוכר יחד משרים את כבדי העוף במרינדה לשעה במקרר
מעבירים למחבת על להבה גבוה 4 -5 דקות, מסננים את הכבדי עוף מהנוזלים ומסדרים בתחתית התבנית
את תערובת הפירה מסדרים באופן אחיד מעל כבדי העוף ומזלפים מעט שמן זית
אופים בחום של 180 מעלות עד שהחלק העליון מקבל צבע זהוב שחום

רוטב יין :

כוס יין אדום
2 כפות רוטב בלסמי
2 כפות רוטב סויה
כף דבש
כף סוכר חום
2 כפות מים

מבשלים הכל יחד עד לצימצום.

פשטידת פירה וכבדי עוף ברוטב יין
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים