Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 בטטות בינוניות מבושלות ומרוסקות
2 בצלים קצוצים
4 ביצים
2 כפות קמח
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1כף דבש
100 גרם גבינה פרמזן

ההכנה
מטגנים את הבצל עד להזבה

מכניסים את הבטטה ושאר החומרים
הביצים מכניסים רק שהתערובת התקררה לגמרי
אפשר להכניס למקרר
מכניסים את הביצים ומערבבים

שופכים לסיר טפלון בקוטר 16 סמ"
משמנים את הסיר קלות ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל30 דק
מקררים אבל לא לגמרי ומחלצים בקלי קלות

פשטידת בטטה,בצל וגבינת פרמזן_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים