Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

מרכיבים:
10 ביצים
2 כוסות חד פעמיות שלמות של קמח מצה
מים (בזמן הצורך)
אופן ההכנה:
שמים את כל המרכיבים בקערה,ומערבלים ומדי פעם מוסיפים מים עד לקבלת עיסה מעט בהירה וקלילה.
מחממים שמן מראש (לא עמוק) במחבת.
ויוצרים בעזרת הכף צורות עגולות ומעט שטוחות.
הופכים כל צד עד שמשחים.
כשמוכן,מוציאים ומצננים.
וטובלים בדבש..??

לסירופ הדבש:
רכיבים:
4 כוסות מים
קילו סוכר
לימון שלם אחד סחוט
טיפה זהר מי ורדים (מי שרוצה)
ושתי סוכר וניל

נותנים להגיע לרתיחה גבוהה אחר כך מנמיכים את האש שתהיה נמוכה ומשאירים אותה עד שיהיה סמיך ודביק ואז מורידים מהאש.

פריטש טוניסאי_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים
בריג'יט רובין סבןספר המתכונים של
מתכון של

בריג'יט רובין סבן

31 מתכונים