Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון לגלידה ביתית מחומרים שיש
תמיד בבית ללא צורך בחלב מרוכז !
למתכון 👇

מצרכים:
500 מיל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 שקיות סוכר וניל
2 כפות סוכר

אופן הכנת הקצפת :
מקציפים היטב היטב את כל מצרכי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה
אחרי ההקצפה מוסיפים בתנועות קיפול
מיכל 1 גבינה לבנה 250 מיל
*לתוספות ניתן להוסיף לקצפת 3 כפות שברי עוגיות של לוטוס או אוראו

אופן הכנת הגלידה :
מכניסים את הקרם וניל לתוך שקית זילוף גוזרים מעט ויוצקים את התערובת לתוך סיליקון או שבלונה שמיועדת לגלידות
ומכניסים מקלות ארטיק לכל אחד.
מקפיאים לפחות 5-6 שעות או לילה

לציפוי שוקולד:
ממיסים במיקרוגל בפולסים
200 גרם שוקולד לבן/חום
מוסיפים 2 כפות שמן קנולה
מערבבים היטב
מעבירים את השוקולד לכוס ארוכה וצרה
מחלצים את הגלידה מהתבנית ומצפים מיד בשוקולד המומס
מניחים על גבי מגש מרופד בנייר אפיה ומקפיאים עד להגשה !

*אם רוצים לתת מעט קרנציות לשוקולד המומס
מוסיפים 2 כפות פקנים מסוכרים קצוצים דק או אגוזי לוז מסוכרים

מתכוןמתכון

גלידת וניל בציפוי שוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

180 מתכונים