Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לרוטב רוזה :
סלסלה של עגבניות שרי (בערך קילו)חצויות
שני בצלים סגולים בינוניים קצוצים דק
רבע חבילת חמאה (25 גרם)
מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
מלח, פלפל שחור גרוס
(אני הוספתי גם בזיליקום)

בבקשה תמצית של אופן ההכנה:
מטגנים בצל בחמאה 10 דקות
בזמן הזה שוטפים וחוצים את העגבניות לשניים,מוסיפים את העגבניות ומבשלים 10 דקות על אש גבוהה,סוגרים עם מכסה, מבשלים עוד 50 דקות על אש נמוכה ומערבבים מדי 10 דקות.
אם סמיך מדי מדללים ברבע כוס מים רותחים
מוסיפים שמנת, מלח ופלפל,ממשיכים לבשל על האש קטנה של כמה דקות וסוגרים את האש.
מערבבים פנימה פסטה חמה שהרגע בושלה, ממתינים דקה או שתיים ומגישים, מפזרים מעל גבינת פרמז'ן.

פסטה ברוטב רוזה ופרמז'ן
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

92 מתכונים