לאיטריות : לחמם רבע כוס שמן על מחבת
לשפוך שקית איטריות מעט עבות , אפשר בכל פסטה שאתם אוהבים.
לטגן עד להחלפת צבע . להוסיף:
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פלפ שחור
1 כפית שום טרי וכתוש
כפית מרק עוף
לערבב לכסות במים ולכסות לבישול מלא.
דג מושג ללא עור: לשטוף היטב ולהשרות במלח ולימון
בקערה לשים : 1/2 חבילה כוסברה קצוצה , כפית שום טרי וכתוש
ותבלינים מלח ,פלפל שחור ,תבלין לדג וכל תבלין שעולה על טעמכם האישי להכניס את הדגים ולעסות אותם .
לצפות בקמח ופירורי לחם ולטגן.
מצרפת סירטון של הלייב ❤️❤️בהצלחה