Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
3 כוסות קמח
2 כוסות מים פושרים
1/2 כף שטוחה מלח
1/2 כפית סוכר
כף שטוחה שמרים יבשים

בקערה גדולה נערבב קמח, מלח וסוכר.

נוסיף את השמרים ונערבב טוב טוב.

נוסיף את המים בבת אחת ונלוש היטב עד לקבלת בצק חלק ודביק, על גבול הנוזלי.

נניח את הבצק לתפיחה של שעה, מכוסה בשקית ניילון.

בידיים רטובות ניקח חתיכה מהבצק ונפתח אותה לגודל הרצוי.

נניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה או נאפה בסיר גריל.
לאפייה בתנור יש לשמור על רווחים בין הפיתות, 2 פיתות על תבנית

לאפות בחום של 200 מעלות

פיתלאפה – פיתות עיראקיות עבות
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים