Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מחממים תנור ל220 מעלות

הבצק..
חצי קג' קמח
2 כפות סוכר
כפית מלח
כוס ורבע מים חמימים
ללוש כ10 דקןת
ביידים משומנות לעטוף את הבצק
לעטוף בשקית
מנוחה 10 עד 15 דקות
להוריד למישטח
לחלק לכדורים(10)
לכסות במגבת ל 10 דקות

מעבירים את התנור למצב גריל
מקמחים תבנית

מרדדים כל כדור לצורת פיתה
אפשר ביד ואפשר במערוך
להכניס לתנור 4 דקות עד 8
עד שהפיתות מתנפחות
ומקבלות גוון חום
( להשאר ליד התנור כי התהליך מהיר)
כשהן מתקררות
אפשר לאכול
בהצלחה

פיתות בסגנון אבולעפיה
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים