קילו קמח
2 כפות שמרים
רבע כוס שמן
כף מלח
2 כפות סוכר
4.5 עד 5 כוסות מים חמימים
ללוש הכל יחד
הבצק צריך להיות רך
מנוחה כשעה
להוריד למישטח עבודה
לחלק לכדורים
(100גר')(16 כדורים)
לכסות במגבת
ומנוחה כ20 דקות
לחמם את הסיר
עם כרית היד לפתוח כדור
לצורת פיתה
כשהסיר חם לשים את הפיתה
לאחר דקה לבדוק
ואם צריך להפוך לצד שני
צריך להיות בקירבת הסיר
כדי שלא תישרף הפיתה
זה נאפה במהירות
כשהפיתה מוכנה להוציא
אותה לתוך מגבת
לשמור על הלחות
כך לעשות עם כל הכדורים
בהצלחה