מתכון:
500 גר קמח רגיל .
500 גר קמח לחם. (חשוב מאוד)
2 כפות שמרים יבשים.
1 כף מלח
.כ- 3 כוסות מדידה מים פושרים.
1/4 כוס מדידיה שמן רגיל (זית)
לציפוי ; שמן זית וזעתר
אופן ההכנה:
לערבב את החומרים של הבצק וללוש 5 דקות במיקסר לקבלת בצק חלק….
להתפיח 1 שעה….לאחר ההתפחה , לחלק לכדורים כ-12 תלוי בגודל שאתם בוחרים…
להמתין 5 דקות ואז לשטח את כדור הבצק בכפות האצבעות לפזר זעתר ושמן זית
לאפות מספר דקות בחום גבוהה
אני אפיתי בסיר אפיה