Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 כוסות קמח.
חצי כפית מלח
כפית סוכר.
2 כפות חומץ טבעי.
כוס מים
להכניס למערבל ללישה של 10 דקות
לקרוץ 6 כדורים לכסות בניילון ולהניח בצד לרבע שעה.
לרדד כל עיגול ולשמן בחמאה או סמנה כל עלה
להניח עלה אחד על השני ולרדד,לעלה אחד גדול
לחתוך לרצועות לאורך
וכל רצועה לגלגל לרולדה למעוך מעט ביד ולהניח חצי שעה במקרר מכוסה בניילון נצמד.
לאחר חצי שעה להוציא לרדד ולטגן במחבת(יש תמונות של תהליך ההכנה)

מתכוןמתכון

פיתות (די דומות למלאווח תימני)_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

172 מתכונים