Share with:


פרווה

אופן הכנה

על ווק הפוך
כוס חדפעמי חם
קערת המיקסר שמים
כפית סוכר
כף שמרים
3.5 כוסות קמח
1.5 כוסות מים חמימים
לשים 2-3 דקות
ומוסיפים
כפית מלח
ממשיכים ללוש
כ10 דקות
מחלקים לכדורים(11) ומתפחים כ40 דקות
עד הכפלת הנפח
מחממים ווק הפוך על הגז
משמנים קלות כדור בצק
מרדדים על מישטח משומן ופותחים לעלה דק ושקוף ומניחים על הווק
ל1-1.5 והפוכים לצד שני
ל1-5 נוספות
להוציא ולהניח במגבת ולכסות לשמור על הלחות
להכין באותה דרך את כל כדורי הבצק

מתכוןמתכון

לאפות דרוזיות ביתיות_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים