Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מנת הסלמון :
2 נתחי סלומון
2 שיני שום כתושות
כוס עשבי קצוצים (כוסברה ,סלרי ,פטרוזיליה )
כף סויה
כף שמן זית
1/4 כף פילפל גרוס
1/4 כף פפריקה מעושנת
מעט מלח
מעט גרידת לימון לשים הכל בקערה
לעסות עיסוי טוב לדג עם כל המרכיבים
להשהות במרינדה כמה שיותר זמן לפחות
שעה .
לשים בתבנית ולצלות בתנור עם נייר כסף עד שמשחים ומוכן בערך 20 דקות על חום 180 .

פירה עם פטריות ובצל מוקפצים :
3 תפוחי אדמה מבושלים לרסק למחית
להוסיף מעט כורכום מעט מלח מעט פלפל גרוס
חצי כפית שמן זית לבדוק תיבול ולשפר טעמים עם צריך .
פטריות ובצל :
חצי כפית שמן זית
1 בצל קצוץ לטבעות
מעט עשבי תיבול קצוצים
1/4 כפית פלפל גרוס
1/4 כפית תבלין טוסקנה
כף סויה

הכנה :
לחמם את השמן להקפיץ את הבצל עד שמזהיב
להוסיף את הפטריות
להוסיף את התבלינים לערבב להמשיך להקפיץ כמה דקות ( לא יותר מדי ).
לשים פירה ומעל את הפטריות עם הבצל כמו בתמונה .

ברוקולי וכרובית :
לבדל פרחי כרובית וברוקולי חצי בישול לא יותר מידי
לחמם חצי כפית שמן זית
5 שיני שום כתושות
כף רוטב בלסמי
כפית שטוחה פלפל גרוס
מלח לפי טעם
כפית סויה
להקפיץ הכל במחבת תוך כדי עירבוב -10
דקות ולהגיש עם הדג והפירה ..

פילה סלמון בתנור עם המון עשבי תיבול
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים