Share with:


פרווה

אופן הכנה

אפשר להכין על פעם כמות, לשמור בכלי אטום בארון.
לא מקרר ולא מקפיא
כוס מידה אוניברסלי
כוס אחת מלאה בחלבונים, להתחיל לשבור כמה שנכנס, תלוי בגודל הביצה, בכמות החלבון.
בערך 5-6 ביצים.
2 כוסות סוכר באותה כמות של החלבונים.
חצי כפית מלח
כף מיץ לימון
כפית חומץ
כף קורנפלור
מקציפים את החלבונים על מהירות גבוהה
ממתינים עד שייצור קצף ענן
מוסיפים מלח
ומתחילים להוסיף את הסוכר בשלבים ולאט לאט תוך כדיי הקצפה מהירה.
בתום 10 דקות מוסיפים לימון וחומץ לא מפסיקים להקציף.
מקציפים את המרנג לפחות 15 דקות.
מכנסים כף קורנפלור להגצפ. לאט לאט
כשהמרנג יציב מספיק
מרפדים נייר אפייה בוזקים קורנפלור ומזלפים
מעל הפבלובות בוזקים מעט אבקת סוכר
מכניסים לתנור 90 מעלות שעה שעה וחצי תלוי בגודל.

מתכוןמתכון