Share with:


חלבי

אופן הכנה

ביסקיויטים שוקולד
3 שמנת מתוקה
1 קופסא חלב מרוכז
1 כף תמצית וניל איכותית
1 חב׳ עוגיות אוריאו קצוצים
100 גרם שוקולד אוריאו קצוץ

לרפד תבנית מלבנית בנייר אפייה. לסדר ביסקיויטים. להקציף שמנת מתוקה עם תמצית וניל להוסיף את החלב המרוכז להמשיך להקציף. להוסיף את העוגיות אוריאו והשוקולד הקצוץ להנמיך מיקסר ולערבב לאיחוד. ליישר מעל הביסקוויטים לסדר מעל שורה ביסקיויטים. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקפיא לכמה שעות. להוציא את התבנית מהמקפיא. להפוך את התבנית על הניילון הנצמד ולחתוך לפי הביסקיויטים.

קסטות שמנת עוגיות אוריאו
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים