Share with:


חלבי

אופן הכנה

750 גרם תפוחי עץ
220 גרם קמח
2 כפות מחוקות אבקת אפייה
150 גרם מרגרינה
100 גרם סוכר
קליפת לימון מגורדת
4 ביצים
4 כפות חלב
50 גרם שקדים טחונים
10 גרם חמאה
כף גדושה סוכר
בכל פרוסה כ-295 קלוריות .

לחתוך לפרוסות את התפוחים הקלופים . לטרוף היטב מרגרינה ,סוכר, סוכר וניל וקליפת לימון . להוסיף לסירוגין ביצים וחלב . לתערובת קצפית זו להוסיף את הקמח והשקדים ולצקת לתבנית קפיצית .
לסדר את התפוחים בצורה נאה ולאפות בטמפרטורה של 200 מעלות במשך 40 דקות . למרוח את העוגה בחמאה מומסת ופזר מעט אבקת סוכר.

עוגת תפוחים חגיגית
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים