Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לבסיס –

3 ביצים
1 וחצי כוסות סוכר
25 גרם חמאה
1 וחצי כוסות קמח תופח
1/4 כוס חלב

מלית :
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב

קרם :
6 כפות סוכר חום
4 כפיות גדושות נס קפה
5 כפות שמנת חמוצה
2 כפות חמאה בטמפרטורת החדר
חצי כוס שקד מולבן

אופן ההכנה :

תבנית 26

להקציף מעט את הביצים והסוכר להוסיף את החמאה להמשיך להקציף עד קבלת קרם חלק ,מוסיפים את הקמח והחלב לערבב לתערובת אחידה.
למרוח חמאה על התבנית להעביר את התערבות ולאפות 170 מעלות עד שהעוגה תזהיב ,
לבדוק שאכן העוגה מוכנה לפני שמוצאים מהתנור
לאפות 18 -22 דקות לקרר את העוגה לפרוס לשניים לזלף בחלק התחתון את המלית ולסגור מעל עם החלק העליון .
לבשל את הקרם בסיר מעל האש קטנה כ 5 דקות
עד שמתקבלת תערובת אחידה לקרר את הקרם
ולשפוך מעל העוגה ניתן לפזר את השקדים / אגוזים כרצונכם
לקרר את העוגה לפחות שעתיים לפני שפורסים.

עוקץ הדבורה
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים