Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
2 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס שקדים טחונים דק
1 כוס סוכר
150 גרם מרגרינה
קורט קינמון
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים גדולות

סירופ מייפל לזיגוג העוגה לאחר האפייה (לא חייבים אבל מומלץ)

הכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות, מנפים את הקמח עם האבקת איפה לקערה מוסיפים את השקדים והסוכר ומערבבים, מוסיפים את החמאה המומסת לתערובת פירורית מודדים 4\3 כוס מהתערובת ומעבירים לצלחות על זה מוסיפים את הקינמון ושומרים בצד. בקערת המיקסר מקציפים את השמנת עם הווניל לקצפת יציבה מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם תוך כדי הקצפה מוסיפים את הפירורים של השקדים לקצפת בצורת עטיפה מעבירים את התערובת לתבנית ,וזורים את הפירורים שהשארנו בצד עם הקינמון על העוגה אופים במרכז התנור במשך כשעה. או עד שמרכז העוגה יציב למגע והפירורים מזהיבים. תבנית מספר 24 או תבנית עגולה חד פעמית

עוגת שקדים קצפת ושטרויז'ל
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים