Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק:
41/2 כוסות קמח
1כף שמרים יבשים
1/3 כוס סוכר
2 ביצים
2 כפות שמן
1 כפית תמצית וניל
1 כוס חלב
100 גר' חמאה חתוכה לקוביות
קורט מלח

לערבל במקסר קמח סוכר ושמרים, להוסיף ביצים שמן תמצית וניל ולערבל מעט, להוסיף מלח. להוסיף את החלב ולערבל עד קבלת בצק אחיד, להוסיף את קוביות
החמאה תוך כדי לישה, ולעגבל עד קבלת בצק רך. להתפיח שעה.

מלית:
3/4 כוס קקאו
11/4 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
לערבב עד לקבלת מרקם משחתי.
לחלק את הבצק ל- 2 לרדד למרוח מהמלית לקפל את הבצק לחצי ולרדד שוב. לחתוך למשולשים ולגלגל לרוגעלך. לסדר בתבנית 26 להתפיח כחצי שעה למרוח ביצה, לאפות בחום של 170.

סירופ:
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס מים
1 כפית תמצית יניל
פלח לימון
לבשל את הסירופ ולמרוח על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור.

עוגת  שמרים רוגעלך_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים