Share with:


חלבי

אופן הכנה

כלי מדידה חד פעמי קר!

6 ביצים להקציף בלי הפרדה כ-3 דקות
קצת יותר מחצי כוס שמן
1 וחצי כוס סוכר
כף תמצית וניל/או 2 סוכר וניל
כוס קקאו
כוס שוקולית לאפיה
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
חצי כפית מלח( לא גדושה)
100 ג' חמאה מומסת(מוסיפים לשוקולד המומס ומערבבים)
200 ג' שוקולד מריר מומס בקערה עם 1 וחצי כוסות מים

במיקסר מקציפים את המרכיבים לפי סדר הרשימה , מוסיפים את השוקולד המומס וממשכים להקציף כ-2 דקות
מחממים תנור 180 מעלות , משמנים תבנית אפיה ( באינגליש יצא 2) מעבירים את הבלילה לתבניות\ תבנית
דופקים מעט בעדינות על השיש מכניסים לתנור עד שקיסם יוצא יבש.
מצפים עם גאנש שוקולד…

עוגת שוקולד חלומית
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים