Share with:


מה צריך?

6 ביצים מופרדות
1 כוס פרג טרי טחון
1 כוס שמן
1 כוס סוכר אפשר להוסיף עוד חצי כוס
1 כוס קמח
1 אבקת אפיה 1סוכר וניל אחד
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס קוקוס
1 כוס אגוזי מלך טחון גס
לגנאש שוקולד מריר:
1 שמנת צמחית
200 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה

1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ושמים בצד

2) מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים עם השמן סוכר קמח מיץ תפוזים פרג אבקת אפייה וסוכר וניל עד שאין גושים

3) לאחד את שני התערובות בצורת מעטפת
עד לאיחוד
שופכים לתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות אופים בתנור שחומם מראש
ל 170 מעלות כשעה ?

4)הכנת הגנאש
שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש ושופכים על העוגה..

עוגת פרג בציפוי גנאש שוקולד
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים