Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
3/4 כוס סוכר חום
50 גרם מחמאה קרה לקוביות קטנטנות
2 קופסאות שימורים גדולות של משמש בעונה רצוי טרי
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 וחצי כוס קמח
1/4 כוס שמן
גרידת של לימון אחד
2 כפיות אבקת אפייה

אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 180 מעלות .
מרפדים היטב רינג מרובה 24/24.
בנייר אפייה ונייר כסף .
מפזרים את המחמאה ומעל את הסוכר חום מכניסים לתנור עד להמסה של המחאה והסוכר.
מסננים היטב את המשמש עד שאין נוזלים.
מסדרים את חצאי משמש ושמים בצד עד להכנת הבלילה.
מערבבים ללא מיקסר את הביצים עם הסוכר עד לאיחוד .
בקערה נפרדת את הקמח אבקת אפייה ובהדרגה את השמן עד לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים לתערובת הביצים עד שאין גושים ובסוף גרידת לימון ומערבבים היטב .
יוצקים את הבלילה על המשמש משטחים בצורה שווה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בן 30 ל 35 דקות כל אחד עם החום שלו .
מקררים מעט מעבירים סכין סביב לשחרור העוגה אבל בעדינות ומעבירים אותה על צלחת הגשה .

אפשר להגיש בתוספת גלידה .

בהצלחה🤗🤗.

עוגת משמש עם % 80 פרי
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים