Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
4 ביצים
200 גרם סוכר ( כוס ורבע חד פעמי )
200 גרם קמח תופח
100 גרם פרג טחון טרי
1 כוס קוקוס
1 כוס אגוזי מלך שבורים גס
2 כפות ריבת ענבים עם הפרי ( אפשר כל ריבה שאוהבים )
1 כוס שמן
1/2 כוס קרם קוקוס

לקישוט :
ריבת ענבים עם הפרי

הכנה :
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ומבריק
מערבבים בקערה אחרת את החלמונים עם השמן והקרם קוקוס ,
מוסיפים את הריבה , הפרג והקוקוס ומערבבים היטב , מוסיפים את הקמח מערבבים
לקפל את קצף החלבונים עם האגוזים לתערובת העוגה בהדרגה לתערובת אחידה
משמנים תבנית עגולה מוזגים פנימה את תערובת העוגה ,אופים בחום של 170 מעלות
כ 40 דקות
מצננים את העוגה ומקשטים בריבת הענבים לפי רצונכם …

עוגת פרג אגוזים וריבת ענבים
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים