Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

החומרים::
בקערה קטנה להניח:
1.5 כוסות קמח מנופה.
1 כוס פיסטוק טחון דק
1/2 כוס קוקוס
1/4 כוס שוקולד ציפס
חצי כפית קינמון טחון.
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס גזר קלוף ומגורר דק.

לקערת המיקסר::
5 חלבונים,אותם יש להקציף לקצף יציב.
בהדרגה ותוך המשך הקצפה להוסיף::
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס שמן
5 חלמונים
לערבב עד לקבלת בלילה אחידה.

לבלילה זו לסרוגין להוסיף מקערת היבשים עם:
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1/3 כוס מיץ לימון סחוט טרי.
לאחד הכל לבלילה אחידה.

לתבנית 26 שבתחתית התבנית יש נייר אפייה,לשפוך את הבלילה ליישר באמצעות מרית.
אפייה בתנור מחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות,אפייה לא בטורבו,עד לקבלת קיסם יבש ולקרר.

לצפות בגאנש:
200 גר שוקולד מריר מומס עם 1 שמנת מתוקה/קצפת ריץ.

עוגת גזר ופיסטוק בציפוי גאנש
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים