Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

2 כוסות סולת
2 כוסות שקד טיבעי טחון
חצי כוס שמן
כוס סוכר
כף ריבת משמש
ללוש הכל ביחד להוסיף 3-4 ביצים לארג'.
אם אחריי הביצה השלישית החומר גלם יבש להוסיף את הביצה הרביעית.
לתת למסה לנוח במקרר לילה שלם
למחרת
לחמם תנור ל 180 מעלות
לקרוץ עיגולים במשקל 25-30 גרם
לערבב ביצה עם רבע כפית קקאו ולמרוח מעט מעל העוגייה לנעוץ שקד ולאפות.
אחריי האפייה אפשר לטבול בסירופ או לאכול ככה