Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
5 ביצים
גרידת לימון
2 כוסות סוכר
3/4 כוס אגוזים קצוצים דק
1 כוס מים חמים עם 2 כפות נס קפה
2 כוסות קמח (כוס חד פעמי)
1 אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
1 כוס שמן

הכנה :
להפריד את הביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב ותפוח. בקערת החלמונים להוסיף כוס סוכר ולטרוף את החלמונים עם סוכר . להוסיף לחלמונים גרידת לימון , אגוזים ,שמן ,מים חמים עם נס קפה,לערבב את הנוזל שנוצר עם החלבונים ולהקציף ביחד,להוסיף קמח , אבקת אפיה וסודה לשתיה ולקפל עם כף עד שכל הקמח נעלם ואין גושים. לשמן תבנית 26 ולשפוך את הבלילה לאפות 45 דקות ב 180 מעלות ,לבדוק עם קיסם שיוצא יבש אז העוגה אפוייה . לציפוי : 6 כפות שמנת מתוקה או 6 כפות קצפת צמחית לפרווה עם 1 וחצי שוקלד מריר , להמיס במיקרוגל ולצקת על העוגה ,לפזר מעל אגוזים קצוצים .

עוגה בטעם קפה נמס ואגוזים
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים