בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים
המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)
מצרכים:
1 כרוב לבן בינוני
1 כוס חמוציות
5 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1/2 כוס גרעיני חמנייה קלופים וקלויים
1/2 כוס אגוזי קשיו חצויים וקלויים
לרוטב:
1/2 כוס חומץ
1/4 כוס שמן
1/4 כוס סוייה
1/2 כוס סוכר דמררה
קורט מלח
ההכנה:
את הכרוב לחתוך לרצועות הבצל לטבעות דקות ולהוסיף את החמוציות..
את אגוזי הקשיו וגרעיני החמניה לקלות במחבת לצנן..
ולהוסיף לקערה הסלט ולערבב…
הכנת הרוטב:
להכניס לשייקר את המרכיבים לרוטב
לנער היטב ולהוסיף לסלט תוך כדי ערבוב…
תהנו
כל הזכויות שמורות C