Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

1 כרוב לבן בינוני
1 כוס חמוציות
5 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1/2 כוס גרעיני חמנייה קלופים וקלויים
1/2 כוס אגוזי קשיו חצויים וקלויים

לרוטב:

1/2 כוס חומץ
1/4 כוס שמן
1/4 כוס סוייה
1/2 כוס סוכר דמררה
קורט מלח

ההכנה:

את הכרוב לחתוך לרצועות הבצל לטבעות דקות ולהוסיף את החמוציות..
את אגוזי הקשיו וגרעיני החמניה לקלות במחבת לצנן..
ולהוסיף לקערה הסלט ולערבב…

הכנת הרוטב:

להכניס לשייקר את המרכיבים לרוטב
לנער היטב ולהוסיף לסלט תוך כדי ערבוב…

תהנו

כל הזכויות שמורות C