Share with:


מה צריך?

1 כוס בורול עבה
1 בצל קצוץ דק
3 כפות שמן
מלח
חופן איטריות של מרק
כורכום
מרק עוף
פלפל שחור

אופן הכנה

מצוין כתוספת לכל מנה או סתם כך בתוספת סלט

לשטוף את הבורגול..
לתוך סיר ….לשים את הבצל עם האיטרויות ולטגן מעט…
להוסיף את הבורגול… לטגן קלות .
…להוסיף 2 כוסות מים ואת התבלינים….להביא לרתיחה ולהעביר לאש נמוכה… כמו שמבשלים אורז….לבשל כ20 – דקות ….
*****כמובן שאפשר להכפיל לכמה שרוצים.
בהצלחה.!!

בורגול מבית אמא
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים