Share with:


צמחוני

אופן הכנה

חומרים
2 חצילים חתוכים לפרוסות לאורך

למלית:
250 גרם גבינה פטה
2 כפות גבינה לבנה 9%
2 כפות גבינה נפוליון
1 בצל קצוץ ומטוגן
1/2 כוס גבינה אמנטל מגורדת
1 כפית אגוז מוסקט
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף אבקת בצל
1 כף כוסברה יבשה
1כף אוריגנו

לרוטב:
2 קופסת רסק עגבניות של 100 גרם
2 כפות טריאקי
1 כפית אגוז מוסקט
1כפית פלפל שחור גרוס
1 כף אבקת בצל
1כף דבש
2 כפות שום כתוש

אופן ההכנה
1) שמים את חצילים בתבנית על נייר אפייה
ומברישים שמן זית לשני הצדדים
2) אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 15 עד 20 דק
3) מערבבים את הגבינות ומכניסים את שאר המרכיבים שקשור למלית
4) שמים על כל פרוסה כף נדיבה של תערובת ומגלגלים ושמים בתבנית כלשהו
5)בסיר קטן מטגנים את השום ומכניסים את הרסק עגבניות ואת השאר הדברים שקשור ומבשלים כ 5 דק
שופכים את הרוטב על החצילים ומפזרים מעט גבינה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180מעלות ל20דק
ומגישים

רול חצילים במילוי גבינות עם רוטב עגבניות טריאקי
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים