Share with:


פרווה

אופן הכנה

להרטיב חצי קילו בורגול במים ולהשרות כשעה .
להקפיץ על מחבת רחב ושטוח ולחתוך לרצועות :
1 בצל גדול
2 גזר
רבע כרוב לבן
6 יח' פטריות טריות או קופסא
1 פלפל ירוק חריף
גמבה ופלפל אחד מכל צבע
5 יח' בצל ירוק .
להקפיץ עד לריכוך ולהוסיף : חצי כוס רוטב טריאקי , מלח , וחצי כוס צ'ילי מתוק או חריף .ולערבב בין הירקות לבורגול ולבשל כ5 דקות יחד . אפשר לשחק ברטבים לפי טעמכם האישי …בתאבון מומלץ מאוד

סלט בורגול עם ירקות מוקפצים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים