Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 

2 כוסות קינואה
1כוס עדשים שחורים
3 גזר מגורד מיקס פיצוחים
כוס חמוציות
שמן זית
פלפל שחור
מלח
1 לימון סחוט
1פטרוזיליה
כוס פיצוחים
הכנת הקינואה
על כל כוס קינואה להוסיף 2 כוסות מים על אש נמוכה להוסיף כף מלח .2 כפות שמן.לערבב מידי פעם לבשל כ16 דקות לאחר מיכן להניח בד על מסננת
להכנת העדשים
לבשל את העדשים על אש נמוכה .להוסיף .מעט מלח.לבשל כרבע שעה .לאחר מיכן להניח בצד במסננת
בקערה
לקצוץ פטרוזיליה
פלפל שחור
מלח
לימון
שמן זית
גזר מגורד
מיץ לימון
חמוציות
פיצוחים
לערבב הכל להוסיף את העדשים והקינואה לערבב הכל ביחד

סלט קינואה_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
אורנה שונםספר המתכונים של
מתכון של

אורנה שונם

34 מתכונים