4 פרוסות בשר צלי כתף מיספר 5 מבושלות
7 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
תיבול
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורד
1 כף כרכום
1/2 כפית קינמון
אופן ההכנה …
לסדר בתחתית הסיר את פרוסות הבשר אחרי שבושלו עד רכות .
להוסיף מעל את התפוחי אדמה שטוגנו כמו צ'פס לצבע חוםםם להוסיף 1 וחצי ציר בשר או מיים רגילים לתת להגיע למצב רתיחה ולתבל ..מלח פלפל כרכום אגוז מוסקט וקינמון לכסות את הסיר ולבשל בלהבה נמוכה עד ספיגת כול הנוזלים….לא לערבב..