Share with:


בשרי

אופן הכנה

קובה סלק חמוץ מתוק 🙂 לבשר אפשר להכין כבשר חי ואפשר לטגן ,אני בחרתי הפעם לטגן. לבשר : לטגן בצל גדול קצוץ עד להזהבה ולהוסיף רבע קילו בשר טחון אדום או חזה עוף לפרק עם מזלג עד לבישול מלא ולהוסיף רבע צרור פטרוזיליה 2 עלי כרפס חצי כפית מלח ,חצי כפית בהרט לקובה ורבע כפית פלפל שחור . למעטפת מדדנו יחד : כוס סולת ,שליש כוס מים חמימים טיפת שמן וקורט מלח.את גלילגול הקובה תיעזרו בסירטון .למרק : להרתיח חצי סיר גובה מים, סלק אדום ככמות שתיבחרו לפרוסות או חתיכות ,4 עלי כרפס ,וצרור עלי מנגולד .להרתיח עד לרכות הרסק .להוסיף : מלח, סוכר, רכז רימונים, מלח לימון או לימון סחוט ככמות שאתם אוהבים ...כחמוץ מתוק ❤

Posted by ‎ירדנה ג'נאח‎ on Sunday, October 4, 2020

לבשל בתוך סיר עם חצי גובה מים
סלק אדום מקולף וחתוך
כף מלאה רסק עגבניות
4 עלי כרפס חתוך
מלח
סוכר
לימון או עדיפות לתרכיז רימונים

לטגן בצל קצוץ לדק עד להשחמה ולהוסיף רבע קילו בשר טחון חצי צרור פטרוזיליה, 3 עלי כרפס קצוצים.לבשל ולפרק את הבשר עם מזלג עד לבישול מלא להוסיף כפית תבלין לקובה וקורט פלפל שחור

למעטפת הקובה :
3 וחצי כוסות סולת
קורט מלח
כפית שמן
ומים חמים כמה שנכנס עד לבצק נעים להתחיל בכוס ולעלות לאט לאט
לפתוח על כף היד כדור סולת למלא בבשר ולסגור.בזמן שהסלק מתבשל ורך להכניס את הקובות ל 15 דקות תיקון טעמים בסוף מלח סוכר ולימון לטעמכם האישי.

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת קובה סלק חמוץ מתוק_ירדנה גנאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1168 מתכונים