Share with:


חלבי

אופן הכנה

כל מילה מיותרת 🔥🔥🔥 זה ממש התמכרות 👨‍🍳👨‍🍳

לסלק :
150 גרם קמח
125 גרם חמאה רכה
50 גרם אבקת סוכר
10 גרם קקאו
6 גרם אבקת אפיה
10 גרם סוכר וניל
גרדת לימון
כף חלב

למילוי קוקוס:
1 חלבון
50 גרם אבקת סוכר
70 גרם קוקוס

אופן הכנה :
כל החומרים של הבצק למעבד מזון עד איחוד של הבצק .
לעטוף בניילון למקרר לשעה .

למילוי :
מקציפים חלבון מוסיפים סוכר מערבבים ומוסיפים את הקוקוס .עד גיבוש .
פותחים את הבצק על משטח מקומח
קורצים עם רינג 6 ס"מ .מניחים מהמילוי סוגרים לכדור .
אופים 180 מעלות 10 דקות .
מקשטים לפי הדמיון שלכם .

בהצלחה 🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

מתכוןמתכון

סוכריות בצק פריך במילוי קוקוס_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים