Share with:


חלבי

אופן הכנה

לחתוך את הקשה מפרוסת לחם ולרדד לדק.
בסיר לבשל :
1 ליטר חלב
חצי כוס סוכר
4 טיפות מי ורדים
6 כפות קורנפלור
לערבב היטב כל הזמן עד להסמכה ולקרר בקעריות ( אין צורך בהרבה מלבי לקינוח המדהים הזה , אז כך שהוא ישאר לכם כקינוח קעריות )

לסירופ :
כוס סוכר
כוס מים
פרוסת לימון
לבשל על הגז עד להסמכה.

למלא פרוסת לחם במלבי לסגור מהצדדים עם מעט קמח ומים (דבק של פעם ) ולטגן במעט שמן ולאחר מכן בסירופ סוכר.

מלבי עטוף בפרוסת לחם
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1167 מתכונים