קילו קמח
שקית שמרים
כוס סוכר
200 גרם נטורינה שמרית
4 ביצים
מים לפי הצורך
בערך כוס ורבע.
ללוש לבצק חלק ונוח לעבודה.
להשהות להתפחה עד הכפלת נפח . בערך שעה .
להניח על תבנית נייר אפיה.
ליצור מאפים להניח על התבנית להתפחה .
לפני שמכניסים לתנור למרוח חלמון ביצה.
אפיה ב 180 מעלות עד להזהבה
מילוי גבינה:
1 גבינה טוב טעם של טרה.
חצי קילו גבינה 5% לסנן גבינה
2 ביצה
כוס צימוקים וחמוציות
חצי כוס סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קורנפלור.
לערבב עד לאיחוד המרכיבים.
סירופ סוכר( לא חובה)
להכניס לסיר קטן
2 כוסות סוכר
כוס מים
לערבב לבשל 10 דקות על להבה
קטנה.
לאחר מכן להוסיף כף מיץ לימון טרי ולהמשיך לבשל עוד 10 דקות