Share with:


בשרי

אופן הכנה

3 גזרים לקצץ אותם בסלייסר
עלי סלרי וגבעולי סלרי
כוסברה ,פטרוזיליה.שמיר
2 בצלים גדולים +10שיני שום
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות .
את כל העשבי תיבול והסלרי והבצל לקצץ גס לא טחון מידי בסלייסר ואו מג׳מיקס ולהכין בצד
2 עגבניות +1 גמבה אדומה חתוכים לקוביות .
בשר לגולש חתוכים לקוביות קטנות ואו נתחי חזה עוף .
קופסה עגבניות מרוסקות .
3 כפות רסק עגבניות
2 כפות סוכר .
1 שקית שעועית סנפרוסט ואו שעועית לבנה שהושרתה בלילה .

תבלינים :
כף כמון
כפית גדושה פילפל שחור
מלח לפי טעם
2 כפות אבקת מרק עוף (לא חובה)
כפית כורכום
כפית תבלין ראס אל חנות (לא חובה משפר טעמים )

אופן הכנה ;
לחמם כ4 כפות שמן זית בסיר גדול למרק.
להוסיף את קוביות הבשר ואו חזה העוף ולהקפיץ עד שמשחים מעט להוסיף את כל תערובת הבצל והשום ועשבי התיבול שקיצצתם מראש ולערבב תוך כדי כמה דקות להוסיף את הגזר הקצוץ + תפוחי האדמה העגבניות והגמבה הקצוצים להמשיך לערבב .
להוסיף את כל התבלינים בהדרגה ולערבב .
להוסיף את 2 כפות אבקת המרק לקערה עם מים חמים לערבב לציר ולשפוך ולערבב להוסיף את קופסת העגבניות המרוסקות ולערבב להוסיף את השעועית להוסיף את הרסק המרוכז והסוכר למלא מים בסיר לערבב טוב טוב הכל לבדוק טעמים ולשפר עם יש צורך להביא לרתיחה
להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה שעתיים בערך תוך כדי עירבוב מידי פעם

מרק שעועית שהוא הצלחה
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים