Share with:


פרווה

אופן הכנה

כל הזמן אני משפרת ומשפרת.. הפעם- אני לא זזה מהמתכון מילימטר, הגעתי לטעם המושלם… בצק פריך ומתפורר בפה, כל כך טעים!!

לעוגיות מעמול
500 גר' קמח
1 מחמאה
1/4 כוס שמן
1/4 כוס קורנפלור
1/2-3/4 כוס מים
1 שקית א. אפייה
2 סוכר וניל

למילוי תמרים
1 כוס ממרח תמרים
כף קינמון
100 גר' אגוזי מלך קצוצים

הכנה
להכניס לקערת מיקסר (אפשר גם ביד) מחמאה, 1/2 כוס מים ושמן.
מעל לשפוך את כל החומרים היבשים וללוש רק עד שנוצר בצק אחיד. (אם הבצק לא מתגבש להוסיף עוד מעט מים, עד לקבלת בצק גמיש ונעים לעבודה).

מכינים מילוי תמרים למעמול:
לערבב יחדיו ממרח תמרים עם קינמון ואגוזי מלך.
מבצק העוגיות לקחת עיגולים קטנים ושווים ולמלא כל עיגול ממש כמו קובה, ליצור איזו צורה שבוחרים. לפני האפייה ניתן לקשט עם צבתית.

אופים 10-15 דק 165 מעלות עד שהמעמולים זהובים ולא שחומים מיד

מעמול תמרים ואגוזים
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים