Share with:


חלבי

אופן הכנה

ממש ממש טעים

לבצק
4 וחצי כוסות קמח
כפית מלח
2 כוסות חלב
כף שמן זית בסוף לכיסוי הבצק.
לעבד לבצק ולכסות (אין צורך במיקסר) לתת מנוחה 15 דקות .
לחלק ל 2 רולדות ואז לחתוך לחתיכות מעט עבות לי יצאו 12
לעבד כל חתיכה לכדור ולתת מנוחה 10 דקות .לפתוח את כולם לדק בעזרת קמח למרוח שמן זית ולשים אחד על השני למנוחה .2 חבילות.לאחר 10 דקות לפתוח לגודל המחבת את כולם יחד (6) לחמם מחבת ולהניח את כל ה 6 יחד ולהפוך מדי פעם..אל דאגה הם לא ידבקו.
תיעזרו בסירטונים שהכנתי יצא טעיםםםם מאוד

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון כפול להכנת  מופלטות חלביות  או טורטיות בשיטה שונה 🙂__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים.
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים