Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

1 כף שמרים יבשים
1 שמנת חמוצה של תנובה
2 ביצים
1 סוכר וניל
חצי כוס סוכר
1 חמאה רכה 100 גרם ( מחמאה למי שמעדיף פרווה)
חצי כוס חלב פושר ( לפרווה – כוס מים )
קורט מלח
קמח – כמה שנכנס … עד לקבלת בצק רך וגמיש
הערה : הקמח יוצא בסביבות 600 גרם פלוס מינוס

למילוי : שוקולד …או כל ממרח שאוהבים

לזיגוג :
להרתיח יחד:
כוס וחצי מים
1 סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך במקצת

הכנה :
לערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק רך וגמיש

להתפיח בקערה מתאימה ,לכסות בניילון נצמד עד להכפלת הנפח .
לחלק את הבצק ל 4 כדורים

לרדד כל כדור לעלה מלבני / מרובע ..

למרוח על העלה שוקולד ביד נדיבה , לכסות עם עלה נוסף ,

לרדד מעל עד לקבלת משטח אחיד

מתקבלות 2 פלטות סנדוויץ …
בעזרת גלגלת או סכין .. לחתוך לרצועות ולגלגל כמו שבלול .

למרוח ביצה טרופה ושומשום ..

להכניס לתבנית מרופדת בנייר אפיה , להמתין כרבע שעה ..

להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להזהבה קלה
בערך 20 עד 25 דקות …

להוציא מהתנור ולמרוח את הרוטב ביד נדיבה על העוגיות בעודן חמות.

בתיאבון !
הערה : ניתן להקפיא לאורך זמן ועד 3 חודשים בלי בעיה .

עוגיות שמרים שוקולד – לחמניות שוקולד
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים