Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
חצי כוס סוכר
כף מלח
מים פושרים כ 3 כוסות
2 כפות שטוחות שמרים
חצי כוס שמן

ללוש את כל החומרים המלח נכנס לקראת הסוף, לסירוגין את השמן …עד לבצק נוח…התפחה מלאה…לישה של 5 דקות…יוצרים עיגולים שווים מעל כל עיגול בצק מניחים עיגול קטן מלמעלה ובעזרת מספריים רטובים גוזרים "כתר"לרימון…התפחה…מורחים חלמון בעורבב במעט דבש מקשטים בקצח או שומשום…חום תנור 180 עד להזהבה יפה…קשטו לפי טעם אישי…בהצלחה

לחמניות רימון
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים