Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מבשלים עד רכות
3 גזרים
1 בטטה
מועכים כפירה
מוסיפים
1 בצל קצוץ
1/2 חב' כוסברה קצוצה
2 ביצים
1/2 כפית א.שום
1/2 כפית פלפל לבן
כפית מלח
3 כפות שמן
3 כפות סולת
מערבבים היטב
קורצים מהעיסה
ויוצרים לביבה
עגולה שטוחה ושמים בתבנית מרופדת
200 מעלות
40/50 דקות
נ.ב
השתמשתי בכף גלידה לקחת מידה מהעיסה
ובצד החיצוני
שיטחתי קלות
לצורת לביבה

מתכוןמתכון

לביבות בטטה וגזר  בתנור_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים