Share with:


צמחוני

אופן הכנה

חביתה משודרגת עם תפוח-עץ וסילאן

מרכיבים:
מחבת קטנה
תרסיס שמן
1 ביצה
כפית סילאן
חצי תפוח עץ קטן מקולף, מגורד דק

ההכנה:
1. מכינים את החביתה:
בקערה קטנה טורפים את הביצה ומוסיפים את הסילאן והתפוח המגורד וטורפים יחד לאחידות.

2. מרססים קלות עם תרסיס שמן מחבת קטנה על חום כיריים בינוני ושופכים את תערובת החביתה.

3. מטגנים עד שהחלק התחתון מתייצב ומשנה את צבהו קלות,זהירות שלא יישרף מידי בגלל הסילאן הצבע קצת כהה יחסית לחביתה רגילה.
הופכים את החביתה על צידה השני ומטגנים פחות מדקה – רק עד שהחלק השני מתייצב מעט.
מכבים את הכיריים ומניחים את החביתה על צלחת לצינון קל.

חביתה משודרגת עם תפו"ע וסילאן
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים