Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 כרובית קטנה מבושלת במים , מסוננת ומרוסקת

1 בצל קצוץ דק
1/2 גמבה קצוצה
1 ביצה
2 כפות אבקת בצל
2 כפות פטרוזיליה יבשה
1 וחצי כוס פורורי לחם
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית אגוז מוסקט

לציפוי וטיגון:
קמח
ביצה טרופה
פירורי לחם מוזהבים מעורב עם שומשום
שמן

אופן ההכנה
1)מטגנים את הבצל וגמבה יחד עד להזהבה

2) שופכים את התערובת לכרובית מרוסקת ומוסיפים את כל השאר, מערבבים עד לאיחוד ויוצרים כדורים קצת יותר גדות מכדור פלאפל ומעצבים אותו בצורת גלגל , אבל אפשר גם להשאיר אותם עגולים אם רוצים

3) מגלגלים בקמח

4) טובלים בביצה טרופה

5) מגלגלים בפירורי לחם

6) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה , אפשר גם לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
כ 20 דק

ומגישים עם רוטב צ'ילי
או כל רוטב אחר לפי הטעם האישי

בהצלחה
Jacqueline fadelon

לביבות כרובית
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים