Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

כ-3 קישואים בינוניים – מגררים מעט את הקליפה – מגררים גס (אפשר קישוא אחד ו-2 תפוחי אדמה, ניתן לשינויים) בצל בינוני-גדול – מגררים גס פרסה קצוצה מבושלת *סוחטים היטב –קישואים, בצל, ופרסה, שמים בקערה, מוסיפים:תפוח אדמה – מבושל – מגורר דק – (לא לוותר) 1-2 גזרים או בטטה – מגוררים גס 2 ביצים אפשר להוסיף ירק קצוץ 1/2 כוס שיבולת שועל (קוואקר) מלח, פלפל שחור כפית מרק פיטריות (אני משתמשת בקנור) כף קמח חומוס כפית מרק עוף – פרווה מעט פירורי לחם או קמח מצה 1/3 כפית אבקת סודה לשתייה/אבקת אפייה*מערבבים, טובלים בפירורי לחם עם שומשום, או בלי, צרים צורה, מטגנים ונהנים….(אני מוסיפה חתיכת גזר למחבת ולכל טיגון, סופח שמן ודברים מיותרים)

לביבות פרסה, תפו"א, בצל וקישוא מושלמות_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים